Sydän, sydän - Viisi toinen toistaan tyhmenpää puliukkoa
Vieraskirja otsikko
Vieraskirjan kuva

Kirjoita vieraskirjaan!

 
 
 
 
23 merkintää.
häämies kirjoitti 07/09/2023 klo. 02:06
oispa kiva ku vois kuunnella tårta på tårta ep:tä. hääyömusiikiksi ei saanu & ruokaa kappaletta ja suruhan siitä syntyi
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Jostain syystä EP ei ole mihinkään noista suoratoistopalveluista päätynyt. There's no business like show business.
Niggelbyy kirjoitti 01/09/2023 klo. 14:19
Missä todellisuudessa äijät elää ku vieraskirja nettisivuilla! Huhhu kova! 😀 Kuuntelin Au ja Auto levyjä usein matkalla kokkikouluun 2006-2009. Aina kun sen jälkeen oon laittanu soimaan niin tullu ihan amisajat mieleen. CD-levytkin taitaa löytyä varastosta. Eiks teidän sivuilla ollut aikoinaan jotain hienoja safkareseptejä kuvineen? Sopis tänne myös! Pitäskö Ison Sonnin esim. alkaa tiktokkaa! HAH
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Yeah! Me eletään siinä aeiwan mahtavassa todellisuudessa, jossa bändien nettisivuilla tapahtuu jotain muutakin kuin myydään Kiinassa tehtyjä 210$ (exl. tax) paitoja jonkun muka-nimekkään designerin suunnittelemalla printillä, ja kun jostain kumman oikusta johtuen yrität paidan tilata, se onkin sold out, mutta order this newsletter now ja sitä rataa. Kun näitä nettisivuja alettiin tekemään, fiilisteltiin 2000-luvun standardeja, joista ehkä just vieraskirja oli se kaikkein olennaisin juttu. Vieraskirjoissa oli aina se kaikkein oudoin pöhinä, joten totta hemmetissä meillä on vieraskirja! 😀 Reseptejäkin meillä oli tosiaan joskus sivuilla. Muistan saaneeni itse hysteerisen naurukohtauksen, kun luin Juhon laatimaa Hirviön ruokatrilogiaa, jossa ensin tehtiin Hirviön kastike, ja kun se maistui aivan kamalalle, siitä tehtiin Hirviön pataa ja lopuksi vielä Hirviön pitsaa, joka oli ihan pakko heittää jo roskiin, kun ei se vaan lähtenyt. Ei tämä tälleen kerrottuna oikein aukea, mutta se oli tosi hauska juttu. You have to be there. Ja juu, Tiktokki on kyllä Sydäreiden näköinen alusta. Joskus muutama vuosi sitten oltiin bändin kanssa mökillä, ja fiilisteltiin, että onpa kyllä sopivan köppästä sisältöä. Väkevässä hybriksessä tuli avattua tilikin sinne, mutta on se lopulta kyllä aivan liian hapokasta.
Devillismo kirjoitti 31/08/2023 klo. 23:06
Jaa-a kuulkaa. Se lähti siitä, kun ”kuulin” radiomankkarista Suu auki n. Olin töissä iltavuorossa valvomassa lavausrobotin sulavanmekaanisia liikkeitä, vieressä pauhasi vanha cold set -rotaatiopainokone, josta oli mitattu 110 dB 15 metrin etäisyydeltä. Korvissa oli legendaariset keltaiset vaikunkaivuuearit ja niiden päällä tyylikkäät muoviset kuppisuojaimet. Kun mankka oli täysillä ja kuppisuojaimen kuori kiinni mankan kaiutinkotelossa, pystyin melkein kuulemaan radiotoimittajan juonnon melkein kuullun kappaleen jälkeen, ja kirjoitin oitis itselleni muistilapun: ”Tsekkaa sydänsydän tms.” Sen jälkeen olen muuttunut keskiluokkaiseksi, mutta ei se ole teidän vika. Säännöllisin väliajoin muutun taas muisteluissani humalaiseksi keikkayleisöksenne, ja vaikka poikani sanookin, että ”iskä, ei taas tätä”, kun soitan sinihammaskaiuttimestani hyvää musiikkianne, en tunne lainkaan boomeriutta, vaan entisen soturin ylpeyttä. Iltapalan jälkeen hammaspesulle, nukkumaan, ja aamulla taas töihin.
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Kiitos viestistä! Pahoittelut, että tämäkin on lentänyt roskapostiin. Täytyy vähän tutkia tuota suodatinta, kun näköjään tällaista kivaa sisältöä juuttuu automaattisensuurin kynsiin. Hauska kuulla! Kuvio on meillekin tuttu. Moni meistäkin on pelottavalla tavalla keskiluokkaistuneita perheenisiä. Mitä puolestaan tuohon keikkailuhommaan tulee, laittaa jälkikasvu täälläkin päässä asioita perspektiiviin: "miks ihmeessä sä iskä meet toiselle puolelle Suomea soittamaan sitä teidän musaa, kun voisitte vaan tubettaa kotona?" Mutta soturi ei unohda! Taistelukentät eivät unohda! Suosittelemmekin lämpimästi vetämään Fernet Brancassa tai vastaavassa nektarissa uitetun sisäisen villapaidan maksan ylle ja saapumaan vielä kerran lempeille taistelutantereillemme fiilistelemään. Tarvitsemme myös veteraaneja rinnallemme. P.S. Mikko Rekosen paukutuksesta lähtee edelleen aika lailla sama määrä desibelejä kuin cold set -rotaatiopainokoneesta. Tarkkaa äänenpainetta on vaikea sanoa varmaksi, koska mittaukseen käytetään yleensä Richterin asteikkoa.
Otso kirjoitti 09/08/2023 klo. 23:42
Moi miten menee?
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
No höh, tämäkin meni roskapostiin. Sori siitä. Mulla menee just nyt todella hyvin. Never better. Mites sulla?
Ville kirjoitti 01/08/2023 klo. 13:30
Tiedustelu / vinkki blogiin: Olen fanittanut Sydäreitä vuodesta 2006, kun Au julkaistiin. Kuuluu edelleen suosikkilevyihini. Täynnä toinen toistaan tarttuvampia pomppumetallijynkytyksiä ja se tulee aina välillä kaivettua naftaliinista naapureitteni iloksi. Tämän jälkeen julkaistu Usko itseesi oli itselleni pienoinen järkytys ilmestyessään. Odotin lisää samankaltaista menoa kuin edeltävällä albumilla, mutta sainkin elektronista säksätystä ja varsin erikoisia biisirakenteita. Tuntui, että mikään ei oikein kolahtanut ja päivä oli pilalla. Vaati useita kuuntelukertoja, mutta avautuihan se levy lopulta. Ja mikä levy! Nostaisin tämän nykyään jopa itselleni rakkaan Aun yläpuolelle. Jos muistikuvani pitävät paikkansa, tässä kohtaa teille tuli pidempi tauko keikkailusta ja uuden musiikin teosta. Oliko tähän jotain erityistä syytä? Ihan vaan loppuun palaminen? Tauon jälkeen on vaikuttanut siltä, että olette siirtyneet levy levyltä rauhallisempaan ja "perinteisempään" ilmaisuun. En pidä tätä missään nimessä huonona asiana, mutta kiinnostaisi tietää, että tapahtuiko tuon tauon aikana jotain, joka sai bändin "aikuistumaan"? Tai ehkä olen vain ihan hakoteillä ja seuraava levynne on jotain vanhoillisella körttiläiskuorolla savustettua haitarimetallia. Ei mulla muuta! Meininki maistuu edelleen ja keikoilla nähdään jatkossakin!
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Kiitos viestistä! Pahoittelut, että tämäkin on lentänyt roskapostiin. Täytyy vähän tutkia tuota suodatinta, kun näköjään tällaista kivaa sisältöä juuttuu automaattisensuurin kynsiin. Vastailen nyt tänne. Meillä oli alkuaikoina tosi tärkeää uudistua joka levyllä. Ehkä se hyppy Auton akustisesta vinohevistä Au:n sähköiseen venkoiluun ei ollut ulkoapäin tarkasteltuna niin suuri kuin mitä sen jälkeen tapahtui Usko itseesi -levyllä. Kaikki nämä levyt on toki sävelletty ihan samoilla bändisoittimilla ja ihan samoista lähtökohdista. Homma on ainoastaan parturoitu studiossa ihan erilaiseen ulkoasuun. Usko itseesi oli aivan järjenvastainen prosessi, jota voisinkin itse asiassa avata blogissa enemmän. Sen jälkeen takki oli tyhjä ja oli myös vähän vaikeaa keksiä, mihin suuntaan voisimme uudistua. Muistelen, että silloin kiinnosti sellainen kuvio, jossa säveltäisimme biisit näillä meidän bändisoittimilla, mutta äänitysvaiheessa homma sovitettaisiin kankeasti sinfoniaorkesterille. Jollain tavalla tämä toteutui lopulta meidän 20-vuotisjuhlissa, kun Mikko Aaltio sovitti vanhaa tuotantoa kamariorkesterille ja Sydäreiden muodostamalle Lauluyhtye Rajalliselle, mutta levytasolla tämä jäi pöytälaatikkoon. Joka tapauksessa silloin 2009 alkoi tuntua, ettei meillä ollut selkeää ideaa seuraavasta askeleesta. Se söi vähän motivaatiota uuden matskun tekemisestä, mutta biisejä kyllä tehtiin silloinkin. Samaan aikaan Tuomas alkoi kuitenkin tuntea soolouran kutsun. Tällaisen tiellä ei kukaan halunnut seistä, ja lopulta jäimmekin tauolle 2010 alussa. Tauolle jäädessämme emme toki tienneet, olisimmeko ylipäätään palaamassa, mutta vuotta myöhemmin kurnutus onneksi jatkui. Tuomas teki tässä välissä oivallisen Arki ei nappaa -albumin, joka kannatta tsekata, ellet ole jo tsekannut. Luulen, että soundin muuttuminen vuosien varrella heijastelee meidän omaa muuttumistamme. En silti itse näe, että sen takana olisi mitään dramaattista tapahtumaa saati tietoista päätöstä. Varmaan isoin juttu tässä on siinä, että alkuaikoina etenimme aika monta vuotta levy per vuosi -tahtia. Siihen kun lisää ahkeran keikkailun, ei siinä oikein jää aikaa uudistua. Ehkä siksikin sitä uudistumista haettiin studiosta tuotannollisin ja sovituksellisin keinoin. Nyttemmin ollaan kypsytelty kaikkea todella rauhassa. Ehkä liiankin rauhassa. Kun levyjen väliin jää aikaa neljästä vuodesta ylöspäin, ehtii tapahtua kaikenlaista henkilökohtaisessa elämässä. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että sitä nuoruuden konhotusta on pirun mukavaa soittaa edelleen. Siksi se kama on ja pysyy meidän keikkasetissä aina. Sen perusteella, mitä uutta kamaa on tehty, uskallan myös sanoa, että seuraava levy tulee olemaan todella paljon lähempänä Au:ta kuin viimeiset kolme albumia. Uusi matsku on menevää ja energistä. Sitä en osaa arvioida, koska päästään studioon asti. Vaikka silloin olisikin taas aika parturoida sävellykset joksikin aivan muuksi, biiseissä olevaa soittamisen riemua tuskin pystyy kokonaan harjaamaan.
ikkunarinsessa kirjoitti 06/07/2023 klo. 22:23
Heippa, voidaanko saada tänne sellanen kauppa-välilehti josta saapi maksua vastaan tilata levyjä ja paitoja ja tote-bägejä ym ym, kiitos 🙂
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Kiitos viestistä! Pahoittelut, että tämäkin on lentänyt roskapostiin. Täytyy vähän tutkia tuota suodatinta, kun näköjään tällaista kivaa sisältöä juuttuu automaattisensuurin kynsiin. Idea kaupasta on tosi nasta, mutta tuo meidän oma merkkaritoiminta on jo vuosia ollut sen varassa, että joku malttaa täyttää olohuoneensa nurkat pahvilaatikoilla ja postimerkeillä. Tähän ei oikein kukaan meistä enää veny. Sen takia teetetään aina vain pieniä eriä kasseja ja paitoja aina uusilla printeillä. Onhan se vähän epäkäytännöllistä, että myydään niitä lähtökohtaisesti vain keikoilla, mutta se hyvä puoli tässä tosiaan on, että printit on melko uniikkeja. Olisko sulla joku idea, millainen printti kiinnostaisi? Kuunnellaan ihan mieluusti kansan ääntä meidän merkkareiden suhteen. Meidän 20-v. -juhlakassia saattaa vielä olla jäljellä treeniksellä. Siinä on jokainen bändin puliukoista villeissä technicolour -väreissä. Jos juhlakassi kiinnostaa, laita sähköpostilla (sydansydan ät geemail piste kom) osoite, niin sovitaan mihin tuot putkikassillisen dollareita. No cops.
Mää kirjoitti 04/07/2023 klo. 22:12
Blogissa ois ehkä ihan siistiä kuulla mietteitä siitä, miten jotkut kappaleet on syntyneet. Tai selityksiä lyriikoiden mysteereistä. Tai muuten vaan vaikka tarinointia yhteisistä kommelluksista.
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Pahoittelut, että tämäkin on lentänyt roskapostiin! Täytyy vähän tutkia tuota suodatinta, kun näköjään tällaista kivaa sisältöä juuttuu automaattisensuurin kynsiin. Mutta juu! Kiitos viestistä! Ehdottomasti jotain tuollaista sisältöä täytyy tuottaa. Blogikin on ollut vähän jäissä, täytyy skarpata silläkin rintamalla. Jostain syystä bloggarin uraa on leimannut jäätävä ja aiheeton häpeä, mutta show must go on.
ASD kirjoitti 29/06/2023 klo. 12:36
Julkaistaanko TMR koskaan?
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Jaapa jaa! Rohkeasti Jean S:n hengessä revittelevä live-versio kappaleesta on toki jo julkaistu Tänään me humpataan -livelevyllä, joka löytyy ainakin Spotifysta. Kuinkakohan paljon ilahdut/pahastut, jos sanon, että näille nettisivuille on jemmattu kaikenlaista ylimääräistä huttua, joka ei ehkä ihan kertavilkaisulla löydykään? TMR:n studioversio saattaa hyvin olla yksi näistä easter eggeistä. Nyt rohkeasti klikkailemaan! -Tomi
Visa Electron kävi täällä kirjoitti 12/06/2023 klo. 12:50
Upeat sivut! Omakustanteiden uusintapainosta odotellessa...
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Hmm... Kaipa tätä hommaa pitää taas alkaa harkita. Odotellaan vielä hetki pölyn laskeutumista. -Tomi
Ville kirjoitti 12/06/2023 klo. 10:14
Erinomaisen hienot sivut! Monty Python meets Pahkasika! Silleen hyvällä tavalla. Tai ei noita kai voi huonolla tavalla edes yhdistää.
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Hah, ymmärrän mitä meinaat. Tää on silleen jännä juttu, ettei kumpikaan ole mitenkään supertuttu fanituksen kohde. Luin kyllä Pahkista kymmenvuotiaana ja Monty Pythonit katselin läpi teininä. Sieltä ne vaikutteet vaan silti puskee läpi niin kuin voikukka asfaltista. -Tomi
Givaro kirjoitti 11/06/2023 klo. 23:09
Onnea hienoista sivuista!
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Kiitos, Lando! -Tomi
19v kirjoitti 11/06/2023 klo. 22:55
Löysin Sydärit muutama vuosi sitten. Oisko alkanu siitä, et Ikuinen hehku tuli spottarin viikon suosituksiin ja sit sitä luukutettiin koko kevät -21. Sen jälkeen Sydärit onki ollu mulle tosi kova juttu ja koko julkastu diskografia onkin kaluttu muutamaan otteeseen sen myötä. Vielä joskus mä opettelen kunnolla sen Hai:n kitaran täppi-kohdan, saatana :D. Keikkaneitsyyden menettämisen odottamista ja sen yli, rock on jne jne.
Ylläpidon vastaus: Iso Sonni
Nasta kuulla! Välillä sitä miettii, mitä juuri ehkä Ikuisen hehkun ja myöhempien tuotosten myötä kelkkaan hypänneet pohtivat alkuaikojen väkemmästä louhinnasta. Keikoilla kuitenkin soitetaan kattavasti niin tuoreempaa fiilistelyä kuin pomppuhevimpää nu suomirockiakin. Tosi jees, jos vanha tuotantokin puhuttelee ainakin kaseltilta kuunneltuna. Hai onkin melkoinen kappale kitaristille. Tuomaksen sormet vipeltävät otelaudalla hänelle tunnusomaiseen tapaan. Itellä menee silmät killiin pelkästä ajatuksesta, mutta mäpä olenkin vain patatyhmä basisti. Pistäpä videota jakoon, kun saat homman haltuun! Ja hei, tervetuloa keikalle! Meillä on Suomen suurin ja hullunkurisin perhe siellä yleisössä odottamassa just sua. -Tomi
Anna-Liisa kirjoitti 11/06/2023 klo. 21:59
Osallistun vain arvontaan
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Onnea! Voitit arvonnassa haluamasi Kotipizzan. Voit lunastaa sen lähettämällä meille sähköpostia posti@sydansydan.fi. -Tomi
kirjoitti 11/06/2023 klo. 21:09
Lokkipalvelut!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Tämä viesti on generoitu käyttäen omaa tekoälybottiamme LokkiGPT:tä. Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta Lokkipalvelut, olkaa ystävällisesti yhteydessä sosiaalisen median tileihimme. https://www.facebook.com/Lokkipalvelut Terveisin Lokkipalvelut Oy:n Helpdesk
Volapük kirjoitti 11/06/2023 klo. 21:03
Tulisipa vielä joskus uusintajulkaisut ekoista omakustanteista ^_^
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Tästä on ollut itse asiassa pienimuotoisesti puhetta jo muutaman vuoden ajan, sillä ovathan ne pirun kovia julkaisuja ja palvelisivat varmasti "eka demo oli paras" -jengiä. Toistaiseksi on päätetty antaa pölyn laskeutua vielä hetken. Toisaalta, Reilu puoli hetkeä täytti tänä vuonna 20 vuotta, ja Kännykälläkin on ensi vuonna viidennesvuosisata täynnä. Pidetään homma takaraivossa kuplimassa. -Tomi
Frank Zamppa kirjoitti 11/06/2023 klo. 20:26
No kyllä nyt kelpaa näitäkin sivuja selata!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Se on muuten nimittäin justiinsa näin! Ja kannattaakin selata, nurkan takaa saattaa tulla yllätyksiä. -Tomi
työllistetty paska kirjoitti 11/06/2023 klo. 19:57
Kerrassaan upeat kotisivut!! woohoo! Kesärauhan keikalla nähdään <3
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Kiitos paljon! Nähdään keikalla! -Tomi
Jope kirjoitti 11/06/2023 klo. 19:55
Komiat sivut! Kiitos ja onnea!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Kiitos paljon! -Tomi
HiidenHelmutKohl kirjoitti 11/06/2023 klo. 19:42
Hienot ovat sivut! Ainoa, mikä mättää on tuo keikkapuoli, eikö tosiaan ole buukattu kesälle muita keikkoja, kuin kesärauha, vai eivätkö ne vaan näy? Tulkaa Tampereelle, kiitos!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Kesärauha on toistaiseksi ainoa keikka, joka meillä on keikkakalenterissa. Ei pelkästään kesän osalta, sillä syssymmälläkään ei ole mitään sovittua. Jonkinalaisia kuvioita viritellään kuitenkin aina, mutta henkilökohtaisesti intuitio sanoo, että voisi olla aika myös koittaa tehdä uutta musaa. Mutta aika näyttää. -Tomi
Kippo tai paskakippo kirjoitti 11/06/2023 klo. 19:12
Tulin heti katsomaan. Nämä uudet sivut on kovin hienot. Olen iloinen vaikken laita nytte huutomerkkiä!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Minä laitoin sinun puolestasi! Voi tätä rajatonta vallan tunnetta! -Tomi
Jii Jii Henrik. kirjoitti 11/06/2023 klo. 18:48
Viel tänään 11.6. oli ainakin pari lippua Kesärauhaan. 17.6 keikkareissuumme liittyi pari henkilöä lisää. Molemmat vielä Sydän, Sydän neitsyestä. Saas nähdä kuinka kolahtaa heille tolal rock show, vieläpä love stagelta. LYA
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Himmi homma! On aina hauskaa kun yleisössä on ensikertalaisia. On kiinnostavaa seurata, muuttuuko hämmennys paheksunnaksi vai hyväksynnäksi. Hyvää festaria! -Tomi
Salmelaisen Kari kirjoitti 11/06/2023 klo. 18:39
Hyvät sivut!
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Kiitos paljon! -Tomi
sika topi 666 kirjoitti 11/06/2023 klo. 18:19
eka, valvoja paljon viive, tj tj tj tj tj tj tj tj
Ylläpidon vastaus: Kurnuttajat
Ollos tervehditty, sinä aito ysärin lapsi! Voit tilata palkinnoksi joko Axel F -soittoäänen, aromipesän tai Tamagotchin suoraan Kuponkiuutisten sivuilta. -Tomi

© Sydän, sydän & Marianne Äikäs 2023