Sydän, sydän - Viisi toinen toistaan tyhmenpää puliukkoa
Biografia otsikko
Sydän, sydän Logo animoitu
Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin, ja näistä lähtökohdista he hallitsevatkin Itä-Helsingin  rock-kenttää suvereenin ruosteisella otteella. Sydän, sydän antaa vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.
 
Sydän, sydän perustettiin 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Yhtye on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja valmistautuu hiljalleen siihen, että Budweiseria saa ostaa ihan luvan kanssa kaikista osavaltioista. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus. Carpe diem on yhtyeen motto, musiikki heidän toteemipaalunsa ja guassiväri haarniskansa.
 
Maisteri Tomi Flyckt – tuhannen sanan mies – kauhoo lähes oktaavin alaviritettyä bassoaan ja laittaa maan tärisemään. Rautakansleri Pauno Liukkonen lusikoi metalliromua näppäillen samalla koskettimia ja kieliä sormet yltä päältä veressä. Rumpusetin pahin painajainen, kapteeni Bull Rekonen jakaa rakkautta virvelille ja pistää kymbaalit helisemään. Punaista laatikkokitaraa näykkii mikkitelineen ympärillä kipittävä postimies Tuomas Skopa. Tohtori V. Liukkonen avaa hanat miksaustiskin takana ja Transsylvanian keytar-lepakko Vlad Leppilahti baaritiskin takana. 
 
Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.

© Sydän, sydän & Marianne Äikäs 2023