Sydän, sydän - Viisi toinen toistaan tyhmenpää puliukkoa
Tosiuutiset otsikko

SYDÄN, SYDÄN LOUHII TAAS!

09.09.2023

Sydärileirissä on lomat lusittu ja sorvi käy yhtä kuumana kuin Esa Tikkasen äänihuulet työsulkukaudella 1994–95. Sorvin lämpötila on siis karvan alle 37 astetta. Uuden materiaalin kimppuun on hyökätty mailaa puristamatta, mutta kesken harjoittelukauden yllättäen tarjoutunut muheva sauma rokata oikein kunnolla pakotti yhtyeen ottamaan sähköhärkää sarvista ja lähtemään sirkukseen!

Nykysirkusryhmä Race Horse Company täyttää nimittäin 15 vuotta ja juhlistaa merkkipäiväänsä asiaankuuluvasti monipäiväisin juhlamenoin. Sydärit saivat kunnian esiintyä festarien päätösklubilla Tapanilan Sirkussalissa 30.9.2023.

Race Horse Companyn monissa keitoksissa äänisuunnittelijana työskennellyt Sydäreiden  monitoimipuliukko Pauno Liukkonen kommentoi:
”RHC ja Sydärit jakavat mielestäni samaa sekopäistä venkoilukemiaa! Päädyin äänihommiin RHC:lle muistaakseni vuonna 2015 ja siitä lähtien olen miettinyt, että Sydäreissä ja RHC:ssä on mystisellä tavalla jotain samaa. Rauli (Dahlberg, RHC:n perustajajäsen, toim.huom.) soitti mulle ja kysyi, olisko mulla jotain bändiä heidän klubilleen. Ajattelin, että piru vie, nyt me toteutetaan tämä kemioiden kädenpaiskaus ja tehdään yhdessä festarit.”

Kova meininki! Tule katsomaan!

© Sydän, sydän & Marianne Äikäs 2023