Sydän, sydän - Viisi toinen toistaan tyhmenpää puliukkoa
Jäsenet otsikko
Rekonen kuva

Mikko "Bull" Rekonen

Joni infokuva
Roolipelikuva Rekonen

Bull Rekonen on Keskimaan keskustan kenties tunnetuin ja väkevin barbaari. Barbaareille tyypillisesti Rekosen sanavarasto rajoittuu hänen omaan nimeensä sekä erilaisiin liha-annoksiin, joiden nimiä hän murahtelee usein yllättävissä ja toisinaan hieman sopimattomissakin asiayhteyksissä. Tämä on omiaan herättämään väärinkäsityksiä. Toisinaan Rekonen kuitenkin onnistuu tilaamaan kebabin ranskalaisilla. Silloin – saaliinsa äärellä – hän on onnellisimmillaan.

Lihaksikkaasta ulkomuodostaan ja kapeasta sanavarastostaan huolimatta Rekonen on lojaali ja lempeä jättiläinen. Hyvin ravittu Rekonen vetäytyy soppeensa sulattelemaan ateriaansa upeita luolamaalauksia laatien. Perheen pienimmille nämä barbaarin synkästä alitajunnasta kumpuavat maalaukset eivät ehkä sovellu, mutta barbaarien ja peikkojen keskuudessa ne ovat alkaneet nauttia kasvavaa suosiota.

Rekosen rooli ryhmässä on täysin korvaamaton. Parilla osaamallaan sanalla hän muistuttaa yhteistyön tärkeydestä, kunnes päätyy lopulta piiskaamaan noitarumpuunsa vimmaista mantraa tasaisesti kiihtyvällä tempolla. Tällä tavoin ryhmän patalaiskoista ja väsyneistä taistelutovereista kuoriutuu oikeita sotureita. Päivän päätteeksi Bull kampeaa itsensä lauteille huoltamaan kipeitä lihaksiaan – saunavuoroa hän ei jätä väliin edes kourallisesta beef jerkyjä.

© Sydän, sydän & Marianne Äikäs 2023